Fireproducts & Solutions Nederland B.V. - Logo icoon - afspraak maken

Digitaal Logboek

Waarom een digitaal logboek?

Je staat als installateur bij een onderhoud of een storing bij een brandmeldcentrale en kom tot de ontdekking dat het logboek niet op locatie aanwezig is of dat het logboek niet compleet is, omdat bijvoorbeeld de laatste projectietekeningen ontbreken. Hoe mooi zou het zijn om alles digitaal op locatie te hebben. Je logt in óf scant de QR-code op de brandmeldcentrale en hebt direct toegang tot alle documenten. Zit de laatste projectietekening niet in het Digitaal Logboek, even bellen met de zaak, deze in het Digitaal Logboek laten zetten en je hebt ze direct tot je beschikking.

Hoe werkt het?

Wij maken een bedrijfseigen omgeving aan voor jou als installateur. Hieronder komen al jouw digitale logboeken te staan. Per eindgebruiker maken wij een logboek aan, die jij als installateur zelf kan vullen met documenten. Vind je dit te lastig, dan kunnen wij dit ook regelen. Jij bepaalt zelf wie toegang heeft tot het Digitaal Logboek. Je krijgt van ons een QR-code, welke op de brandmeldcentrale wordt geplakt. Je logt in óf scant de QR-code en heb direct toegang tot het Digitaal Logboek.

Gratis Digitaal Logboek!

Wij facturen het Digitaal logboek per maand voor een laag bedrag. Deze kosten zijn makkelijk mee te nemen in het onderhoudscontract. Wil je weten wat het Digitaal Logboek kost, neem dan contact met ons op.

Koop je bij ons de brandmeldinstallatie met de complete oplevering, dan krijg je van ons het 1e Jaar het Digitaal Logboek helemaal gratis!

Fireproducts & Solutions Nederland B.V. is Reseller van Digitaal Logboek!

Neem hier contact met ons op

Wilt u meer informatie over Digitaal Logboek of wilt u meer weten over Fireproducts & Solutions Nederland B.V.? Neem contact met ons op via info@firesolutions.nl.