Fireproducts & Solutions Nederland B.V. - Logo icoon - afspraak maken

Siemens Cerberus Fit

Siemens Cerberus FIT brandmeldinstallaties

De Cerberus FIT is een reeks Siemens brandmeldinstallaties met 1 of 2 lussen. Een slimme installatie die de brandveiligheid kan maximaliseren. Deze installaties weet dit op een eenvoudige manier voor elkaar te krijgen in gebouwen van verschillende grootte. Dankzij de Cerberus FIT is het voor u mogelijk om te besparen op uw kosten en de productiviteit op het gebied van brandbeveiliging te verhogen.

Siemens Cerberus Pro - Siemens Cerberus Fit

Dankzij de Cerberus FIT van Siemens kunt u uitgaan van een betrouwbare brandbeveiliging die tevens kostenefficiënt is. Met deze brandmeldinstallatie beschermt u de mensen in uw pand en uw inventaris op een betrouwbare manier, met een extra oog voor het waarborgen van de continuïteit van de bedrijfsprocessen en hetgeen wat voor uw bedrijf belangrijk is. Wanneer u kiest voor de brandmeldinstallaties van Siemens weet u zeker dat de brandbeveiliging. De Cerberus FIT is een flexibele installatie met vele mogelijkheden. Dankzij de centrale kunt u het systeem optimaliseren en gebruik maken van een breed assortiment aan melders, alarmgevers en modules. Zo heeft u de betrouwbare detectie van brand en de snelle en een veilige ontruiming die u wenst.

Flexibiliteit

De EN54 goedgekeurde FC360-serie biedt de keuze tussen adresseerbare brandmeldcentrales met 1 of 2 lussen die in twee versies verkrijgbaar zijn: comfort en compact. Op elke lus kunnen maximaal 126 melderlus elementen worden aangesloten.

Eenvoudige bediening

Dankzij een intuïtieve gebruikersinterface zijn de centrales eenvoudig te bedienen. Pictogrammen, “just-in-time” onderhoudsherinneringen, LED-indicatoren en knoppen vergemakkelijken de bediening; en informatie wordt op een duidelijke en uitgebreide manier weergegeven – wat ook helpt om de trainingsinspanningen tot een minimum te beperken.

Slimme configuratie

De centrale detecteert en leest automatisch alle aangesloten C-NET-apparaten in (autoconfiguratie), waardoor de centrale snel en eenvoudig in bedrijf kan worden gesteld. Met de geïntegreerde ‘centrale configurator’ web-tool kan de configuratie op een PC of laptop snel en eenvoudig worden gewijzigd naar de wensen van de klant, zonder dat er extra software nodig is. De Desktop Editor is de offline tool die helpt bij configuratiewijzigingen, klantdemo’s en trainingen.

Breed portfolio

Het Cerberus-portfolio biedt een uitgebreid assortiment van vooraf geconfigureerde melders en signaalgevers. Van snelle en betrouwbare multi criteria brandmelders met ASA-technologie tot configureerbare signaalgevers (inclusief EN 54-23 gekeurde  optische en akoestische signaalgevers met Voice) voor intelligente ontruiming.

Cerberus FIT FC361-ZZ Cerberus FIT FC361-ZA Cerberus FIT FC362-ZZ Cerberus FIT FC362-ZA
1 lus paneel
1 lus paneel
2 lussen paneel
2 lussen paneel
126 componenten per lus
126 componenten per lus
126 componenten per lus
126 componenten per lus
Accucapaciteit 7 & 12 Ah
Accucapaciteit 17 of 25 Ah
Accucapaciteit 7 & 12 Ah
Accucapaciteit 17 & 25 Ah

Bekijk ook de Cerberus Pro en PACE!

Wij kunnen u naast de Cerberus FIT ook voorzien van de Pro en PACE. Neem voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers.

Benieuwd of de Siemens Cerberus FIT bij uw wensen past?

Wij helpen u graag als totaalleverancier voor de volledige invulling van uw brandbeveiliging. De Cerberus FIT is hier wellicht een interessante optie voor. 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Weet u nog niet zeker welke Cerberus FIT bij uw situatie past, dan zijn er ook nog de Cerberus PRO en de Cerberus PACE? Een van onze medewerkers bespreekt het graag met u.