Fireproducts & Solutions Nederland B.V. - Logo icoon - afspraak maken

Rookvangkap

Rookvangkappen van Fireproducts & Solutions Nederland B.V.

De rookvangkappen van Fireproducts & Solutions Nederland B.V. voldoen aan de eisen welke zijn gesteld in de NEN2535. De rookvangkap is geschikt voor alle merken rookmelders. Zo zijn de uiteinden van de rookvangkap gezet zodat de rook er beter onder blijft hangen.

Rookvangkap

“Verbeter uw brandbeveiliging met een universele rookvangkap!”

Fireproducts & Solutions Nederland B.V. levert universele rookvangkappen conform de NEN2535 voor iedere type rookmelder. Standaard leveren wij de rookvangkappen uit voorraad in roest vrij staal (RVS) met een dikte van 1,5 millimeter. Afmeting is 599 bij 599 millimeter. Tegen meerprijs leveren wij rookvangkap in aluminium welke is voorzien van een poedercoating in elke gewenste RAL kleur.

Rookvangkappen worden geplaatst boven branddeuren of in open installatieschachten.

Met de rookvangkap wordt uw rookdetectie nog beter!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de rookvangkappen? Dat begrijpen wij helemaal! Daarom kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers en zij helpen u graag persoonlijk verder met een advies op maat. 

Vraag direct uw offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in de rookvangkap en extra brandbeveiliging die het u kan bieden? Vraag dan een offerte aan en wij voorzien u graag van een aanbod op maat!

Of plan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.