Fireproducts & Solutions Nederland B.V. - Logo icoon - afspraak maken

Morley-IAS by Honeywell

Honeywell Morley

Intelligente brandmeldcentrales: DXc Connexion

De Morley-IAS by Honeywell DXc Connexion centrale is uitermate geschikt voor de beveiliging van kleine tot middelgrote gebouwen. DX Connexion is een compacte en economische brandmeldcentrale met grote prestaties en bevat een uitgebreide reeks functionaliteiten die werd ontworpen om zowel de installateur als de eindgebruiker tegemoet te komen. De DXc Connexion brandmeldcentrale werd ontwikkeld als de meest tijdbesparende brandmeldcentrale op de markt bij installatie. Bevestig eenvoudigweg de centrale aan de muur, sluit de lus bedrading aan en in slechts drie programmeerstappen heeft u een werkzaam branddetectiesysteem.

Ons aanbod

Het aanbod voor de DXc Connexion reeks van Morley-IAS Honeywell bestaat uit de brandmeldcentrales in 1, 2 of 4 lussen. Toepasbaar in en netwerk tot 16 lussen via een “peer 2 peer” en storingstolerant netwerk voor hoge systeembetrouwbaarheid

De DXc Connexion brandmeldcentrale range

Binnen de DXc Connexion brandmeldcentrale reeks van Morley-IAS by Honeywell zijn er verschillende uitvoeringen met elk zijn eigen kenmerken. De reeks bestaat uit de DXc1, DXc2 en DXc4. Het cijfer achter de DXc betreft het aantal lussen in het systeem. Daarnaast verschillen de modellen in de afmetingen van de centrale. Zo zijn er verschillende modellen die wellicht bij uw situatie kunnen passen.

Communicatiekaarten en zone-LED kits

De DXc Connexion brandmeldcentrale reeks van Morley-IAS by Honeywell kan worden uitgebreid met diverse communicatiekaarten en zone-LED kits. Bekijk hier met welke onderdelen de reeks uitgebreid kan worden.

"Wij hebben een uitgebreid aanbod aan accessoires voor de Honeywell Morley IAS!"

Wij hebben een breed assortiment aan accessoires voor de Morley IAS reeks van Honeywell. Denk hierbij aan onderdelen zoals uitbreidingsboxen en covers, een kit met sleutelschakelaar, USB upload/download kabels, inbouwranden, een montagekit en verschillende vervangingsonderdelen. 

De intelligente brandmeldcentrale van Honeywell Morley!

Vragen over de DXc Honeywell Morley?

Als u vragen heeft over de Honeywell Morley DXc reeks of over de Notifier by Honeywell, staan wij voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!