Fireproducts & Solutions Nederland B.V. - Logo icoon - afspraak maken

Siemens ASD+

Aspirating Smoke Detectors van Siemens

Fireproducts & Solutions Nederland B.V. introduceert de nieuwe reeks aspiratiesystemen; de FDA261 (bewakingsoppervlakte 3.600m2), FDA262 (bewakingsoppervlakte 6.700m2), FDA222 (bewakingsoppervlakte 1.600m2) en FDA242 (bewakingsoppervlakte 3.000m2). Aspiratiesystemen (ASD+), die geschikt zijn voor grote bewakingsgebieden met bijzonder hoge eisen, waaronder datacenters, magazijnen met hoge gangen of industriële productiefaciliteiten.

De Siemens ASD+ units zijn standaard uitgerust met een USB-interface en een Bluetooth module om, samen met de ASD+ Connect APP, snel en draadloos inbedrijf gesteld en onderhouden te kunnen worden.

Daarnaast zorgen deze ASD+ units voor lagere montage- en servicekosten. De ASD+ units van Siemens kunnen direct op de C-NET melderlus aangesloten worden via de geïntegreerde lus module.

ASD+ units FDA222 en FDA242

Deze nieuwe ASD+ units, de FDA222 en de FDA242, hebben elk één detectiekanaal en een krachtige aspirator, waardoor ze ruimtes tot respectievelijk 3000 m² en 1200 m² (in klasse A) kunnen beveiligen. Net als de FDA261/262 zijn ze standaard uitgerust met een Bluetooth module, waarmee u snel en draadloos de units kunt inbedrijf stellen en onderhouden via de ASD+ Connect APP. Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig om belangrijke componenten te vervangen, zoals de detectiekamer en de aspirator, wat de ecologische voetafdruk verkleint en de levensduur van het apparaat verlengt.

FDA222

De FDA222 biedt optimale detectie voor middelgrote ruimten, met het voordeel van lagere kosten.

FDA242

De FDA242 rookmelder biedt optimale rook detectie in ruimtes tot 3000m².

Ontdek de FDA261 en FDA262

Siemens ASD+ FDA261 en FDA262 staat synoniem voor geavanceerde en betrouwbare branddetectie, met een indrukwekkende gevoeligheid van 0,003%/m tot 20%/m. Deze innovatieve oplossing past zich flexibel aan verschillende toepassingsgebieden aan, of het nu gaat om grote of zeer grote ruimtes. Met individueel instelbare alarmdrempels per detectiekamer biedt ASD+ een aanpasbare en nauwkeurige detectie-ervaring. Het modulaire hardwareontwerp maakt eenvoudige vervanging van onderdelen mogelijk, waardoor operationele efficiëntie en betrouwbaarheid worden gemaximaliseerd.

FDA261

De ultieme oplossing voor nauwkeurige en geavanceerde rookdetectie tot 3600m².

FDA262

Geavanceerde rookdetectie met uitstekende betrouwbaarheid en eenvoudige installatie.

Introductie FDA222

De FDA222 aspiratierookmelder maakt gebruik van Dual-Wavelength technologie voor optimale optische detectie zonder ongewenste meldingen. Geschikt voor middelgrote ruimten tot 3000m², met lagere montage- en servicekosten dankzij directe aansluiting op de C-NET melderlus. Configureerbaar via de ASD Connect App voor eenvoudig onderhoud en instellingen. ‘Out-of-the-box’ montage met handige functies en voorinstellingen. Inclusief ASD-filterbox FDAZ292 voor schone luchttoevoer. Modulaire constructie met vervangbare componenten en een draaibaar display van 180°.

Specificaties en features

Maak kennis met de FDA242 aspiratie rookmelder

Met geavanceerde technologie biedt de FDA242 optimale detectie en minimaliseert valse alarmen. Geschikt voor ruimtes tot 3000m², eenvoudig te installeren en te onderhouden dankzij directe aansluiting op de C-NET lus. Configureer via de ASD Connect App en behoud efficiëntie met de optionele filterbox FDAZ292. Modulair ontwerp maakt vervanging van componenten eenvoudig, terwijl het roteerbare display flexibiliteit biedt. De FDA242: geavanceerde rookdetectie in een compact ontwerp.

Specificaties en features

Maak kennis met de FDA261

Ontmoet de FDA261: dé oplossing voor geavanceerde rookdetectie. Met ongeëvenaarde gevoeligheid en betrouwbaarheid zet dit apparaat een nieuwe standaard. Van nauwkeurige alarmdrempels tot een naadloze integratie in bestaande systemen, de FDA261 biedt efficiënte bescherming in diverse omgevingen. Investeer in geavanceerde detectietechnologie en bescherm uw eigendom met de FDA261.

Specificaties en features

De FDA262 van Siemens

Met zijn geavanceerde technologie biedt de FDA262 ongeëvenaarde gevoeligheid en betrouwbaarheid, waardoor vroege en nauwkeurige detectie van rook mogelijk is. Dit apparaat is ontworpen voor gebruiksgemak en naadloze integratie in diverse omgevingen. Met de FDA262 kunt u vertrouwen op een efficiënte en effectieve brandbeveiligingsoplossing die uw eigendom en de mensen erin beschermt. Kies voor gemoedsrust met de FDA262.

Specificaties en features

Benieuwd naar de andere Siemens producten?

Bent u benieuwd naar de andere brandbeveiligingsproducten van Siemens of onze andere leveranciers? Ga dan voor meer informatie naar Cerberus FIT, Cerberus Pro, Cerberus Pace, Notifier en Olympia of neem contact op met een van onze medewerkers.

Is de Siemens Cerberus PACE een oplossing voor u?

Fireproducts & Solutions Nederland B.V. is een Siemens Approved distributie partner. Als een erkend branddetectiebedrijf willen wij u als installateur graag van dienst zijn met het ontwerp, advies en assistentie. ”Wij ontzorgen onze installateurs van A tot Z” en leveren uit voorraad. Wilt u meer informatie over de nieuwe ASD+ systemen van Siemens of wilt u meer weten over Fireproducts & Solutions Nederland B.V.? Nneem contact met ons op via info@firesolutions.nl.

Neem hier contact met ons op

U kunt hier direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Stuur ons vrijblijvend een mailtje of neem telefonisch contact op om direct een medewerker te spreken en antwoorden te krijgen op uw vragen.