Fireproducts & Solutions Nederland B.V. - Logo icoon - afspraak maken

Notifier by Honeywell

De Notifier PEARL

Notifier PEARL: Een nieuw tijdperk in brandmeldtechniek Notifier produceert al meer dan 50 jaar brandmeldsystemen. Altijd robuust, flexibel en compatibel met voorgaande producten. Een Notifier systeem is ontwikkeld om de gemoedsrust te schenken die men van een levensredzaam systeem mag verwachten in combinatie met echte waarde tijdens de volledige levensduur van het systeem. Gebouwd op dit erfgoed, ligt de Pearl intelligente brandmeldcentrale aan de basis van een systeem dat uitzonderlijke branddetectietechnologie combineert met ultramoderne waarschuwings- en alarmeringselementen en supersnelle netwerkprestaties.

Notifier PEARL

De PEARL van Notifier is een netwerkbare brandmeldcentrale. Deze centrale is onderdeel van een nieuwe generatie centrales en maakt gebruik van een digitale OPAL protocol. De Notifier PEARL is CPR gekeurd en voldoet volgens de EN54-2/4 en is systeem gekeurd volgens de EN54-13. Daarnaast staat de brandmeldcentrale bekend als een centrale die eenvoudig te bedienen is voor de installateur en eindgebruiker. Er zijn twee verschillende centrales, de PRL-BNL-1 en de PRL-BNL. De PRL-BNL-1 is een 1 lus centrale met een capaciteit van meer dan 300 elementen, waarvan 159 automatische melders. Daarnaast beschikt de PRL-BNL over een capaciteit van 600+ elementen, bestaande uit 318 automatische melders.

De PEARL is, “eenvoudig, aanpasbaar en kosteneffectief.”

Het PEARL systeem levert een groot aantal voordelen op: gemoedsrust, keuzevrijheid en flexibiliteit.

  • Het 1 lus PEARL paneel is gelijkwaardig aan de meeste 2 lussen panelen in de markt
  • Het 2 lussen PEARL paneel is gelijkwaardig aan de meeste 4 lussen panelen in de markt l
  • De nieuwe digitale OPAL lus ondersteunt meer Notifier elementen dan ooit
  • Supersnelle ID2net netwerkprestaties
  • Flexibel voor systeemuitbreidingen en aanpassingen
    Intuïtieve bediening en gemakkelijk te begrijpen
Notifier by Honeywell - Fireproducts & Solutions Nederland B.V.

Notifier staat voor "Veiligheid, integriteit en erfgoed"

Wist u toevallig wat de grootste fabrikant en leverancier van brandmeldsystemen ter wereld is? Dat is Honeywell. Zij hebben over de hele wereld meer dan 400 distributeurs, waaronder Fireproducts & Solutions Nederland. Zo voorzien wij regionale ondersteuning en zijn wij flexibel in het samenstellen van een totaalpakket voor onze opdrachtgevers. Notifier by Honeywell heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van gespecialiseerde brandmeldsystemen. Hierdoor hebben zij een uitgebreid assortiment kunnen creëren, bestaande uit kwalitatieve productlijnen van branddetectie en ontruimingssystemen. Van brandmelders tot alarmgevers, conventionele- en intelligente adresseerbare brandmeldsystemen, geavanceerde netwerken en integratiepakketten.

Wilt u meer weten over Notifier by Honeywell?

Wij begrijpen dat u graag meer te weten komt over een merk, product of de mogelijkheden voordat u een beslissing maakt. Wie weet past de PEARL van Notifier by Honeywell goed bij uw situatie. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

Ga voor persoonlijk advies met Fireproducts & Solutions Nederland B.V.

Wij helpen u graag persoonlijk verder bij u keuze voor een brandveiligheidsoplossing, waaronder onze Honeywell en Siemens producten. Daarom kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak inplannen.