Fireproducts & Solutions Nederland B.V. - Logo icoon - afspraak maken

Siemens Cerberus Pro

De Siemens Cerberus PRO brandmeldinstallaties

Siemens heeft een uitgebreide reeks aan brandmeldinstallaties en systemen. Met de Siemens brandmeldinstallaties kunt u flexibel de brandbeveiliging van uw pand samenstellen. Een van de brandmeldsystemen die wij als approved distributie partner van Siemens aanbieden is de Siemens Cerberus Pro reeks. De Cerberus Pro biedt een uitgebreide selectie aan melderlusperiferie, centrales en cloud diensten. Met de Cloud-technologie kan de Cerberus Pro uw panden en mensen beschermen. Het Cloud-systeem zorgt voor een betere toegankelijkheid tot uw brandmeldsysteem, waar u zich ook bevindt en biedt zo betere beheer, onderhoud en planningsmogelijkheden.

Siemens Cerberus Pro - Siemens Cerberus Fit

“Met de Siemens Cerberus Pro houdt u eenvoudig de controle!”

De Cerberus Pro is een krachtig IoT-gebaseerd systeem dat bestaat uit alle kenmerken van brandbeveiliging. Van detectie, alarmering, ontruiming tot blussing. Door alle kenmerken onder te brengen in de Siemens Cerberus PRO, kunt u er zeker van zijn dat alles onder controle is en u zich kan concentreren op wat belangrijk is.

De Siemens Cerberus PRO netwerk mogelijkheden

Melderlus netwerk

En snel en betrouwbaar netwerk met topologie kenmerken. Er kan gebruik gemaakt worden van alle kabeltypes, zowel afgeschermd als niet-afgeschermde kabel. Integratie van stervormige kabelnetten is mogelijk zonder wijzigingen aan het kabelnetwerk. De stroomvoorziening verloopt via C-NET via een 2-draads verbinding.

Cluster netwerk

Het cluster netwerk is flexibel en krachtig met topologie kenmerken. Een redundante transmissie dankzij lus vormige bedrading. Een noodloopmodus, die gebruik maakt van een tweede netwerkmodule, zorgt voor een betere veiligheid. Voor de noodloopmodus is geen extra bekabeling nodig. Configureerbare weergave van afzonderlijke centrales. Het cluster netwerk kan daarnaast optioneel beschikken over een gevarenmanagementsysteem en op afstand gebruikt worden dankzij de Cloud-technologie

Backbone netwerk

Het backbone netwerk is een innovatieve en veilige netwerk conform de EN 54 normering met topologie kenmerken. Meerdere clusters zijn via een  glasvezel backbone verbonden. Een redundante transmissie dankzij lus vormige bedrading. Een redundante verbinding dankzij twee ethernet-switches. Het backbone netwerk beschikt over betrouwbare data-overdracht over lange afstanden via glasvezel Een configureerbare weergave van elke brandmeldcentrale, een gemeenschappelijke doormelding naar hulpdiensten, en optioneel een gevarenmanagementsysteem en toegang met de Cloud app.

Alle kenmerken op een rijtje

Product Cerberus PRO FC722 De Cerberus PRO FC724 Cerberus PRO FC723 De Cerberus PRO FC726
Type
Compact
Compact
Modulair
Modulair
Networkable
Ja
Ja
Ja
Ja
Max. lussen
4
8
12
28
Max. stubs
8
16
24
56
Max. adressen
252
504
756
1512

Zoekt u een andere oplossing van Siemens voor uw brandbeveiliging?

Naast de Cerberus Pro leveren wij ook de Cerberus FIT en de Cerberus PACE. Passen deze producten beter bij uw situatie? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in de Siemens Cerberus Pro?

Dan kunnen wij u voorzien van het beste advies bij uw situatie. Graag bespreken wij welke Cerberus Pro optimaal aansluit in uw pand.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.