Fireproducts & Solutions Nederland B.V. - Logo icoon - afspraak maken

Siemens Cerberus Pace

Siemens Ontruimingalarminstallatie Type A

De Siemens Cerberus Pace zorgt dat dat de boodschap luid en duidelijk overkomt. Een opmaat gemaakt ontruimingsalarminstallatie Type A gesproken woord is essentieel als het aankomt op het waarborgen van de veiligheid van mensen. In de wereld van nu, vol met geluiden, kan dit soms lastig zijn. Dan is de Siemens Cerberus PACE een goede oplossing. Met dit ontruimingssysteem kunt u uw evacuatie snel laten verlopen. De PACE is een omroepsysteem dat met een hoge kwaliteit zijn geluid goed weet over te brengen. Deze professionele installatie draagt dus bij aan uw veilige omgeving. Wanneer je beschermt wat belangrijk is, is een allesomvattende aanpak belangrijk. Als het druk wordt, of zelfs hectisch wanneer de aandacht verslapt, wanneer attracties mensen in de ban houden, moet je jezelf laten horen. Niet alleen met standaard aankondigingen of muziek, maar vooral met communiceren van levensreddende informatie. Zorg ervoor dat je boodschap luid en duidelijk overkomt.

Siemens Cerberus PACE - Fireproducts & Solutions Nederland BV

Elk pand moet beschermd worden, zo ook uw gebouw. Of het nou een winkel is, een kantoor of een groot complex. Verder moeten de gebruikers veilig en beschermd de ruimte kunnen bezoeken. Hiervoor heeft Siemens de Siemens Cerberus PACE Modular en Compact in het leven geroepen. Deze omroepinstallaties zijn ingericht voor het dagelijks gebruik. Daarnaast kunt u het systeem gebruiken voor het afspelen van muziek. Maar één ding is zeker, bij een ontruiming zal de Cerberus PACE vanwege de hoge geluidkwaliteit een belangrijke rol spelen om uw bezoekers veilig buiten te krijgen.

Omroepfunctie

De Cerberus PACE beschikt over een hoge geluidskwaliteit. Hiermee kunnen er glasheldere live-aankondigingen gedaan worden zonder vertragingen in uw pand. Daarnaast kunt u opgenomen boodschappen en muziek af spelen. Maar het belangrijkste van deze functie is natuurlijk het duidelijk overbrengen van berichten bij evacuaties

Veilig en redundant systeem

U kunt volledig zelf beslissen welk veiligheidsniveau past bij uw gebouw. Kies bijvoorbeeld voor extra back-up bekabeling, audiomatrixen, switches of een extra netwerk. U past het systeem en de configuratie volledig aan uw wensen. Het systeem voldoet aan de EN 54-16.

Geordende evacuatie

In geval van noodsituatie zorgen vooraf opgenomen evacuatieberichten en gesproken berichten door de commandomicrofoon voor een snelle en gecontroleerde ontruiming. Men kan kiezen voor totale ontruiming of via vooraf geprogrammeerde zones (denk aan per verdieping ontruimen) hierdoor wordt paniek voorkomen en zal er snel en efficiënte ontruiming worden gewaarborgd.

Eenvoudig onderhoud

Het onderhoud is eenvoudig dankzij real time engineering. De werkzaamheden kunnen zo worden uitgevoerd zonder dat dit invloed heeft op de veiligheid in het pand of de betrouwbaarheid van uw systeem. Toegang op afstand voor storing oplossing, configuratie van het systeem of onderhoud door activering van luidsprekers voor tests via smartphone of tablet .

Cerberus PACE Compact

In de Cerberus PACE reeks kunt u kiezen voor de Compact 400 of de Compact 1000. Deze reeks is een passende oplossing voor gebouwen van klein tot middelgroot formaat. De Compact 400 heeft een maximaal vermogen van 800 W, de Compact 1000 heeft een maximaal vermogen van 2.000 W. Er zijn geen single point of failure dankzij gedistribueerde intelligentie. Alle netwerkdeelnemers hebben een eigen CPU. De modellen zijn volledig redundant op te bouwen, met kasten, versterkers en luidsprekerlijnen. Hierdoor kan ook tijdens onderhoudswerkzaamheden de veiligheid gewaarborgd worden. De Cerberus PACE Compact kan verder met de Cerberus PACE Modular gecombineerd worden. Zo wordt een betrouwbaar en kostenefficiënt systeem ontwikkeld, die daarnaast ook in complexe gebouwen toegepast kan worden.

Siemens Cerberus PACE - Fireproducts & Solutions Nederland BV

De Cerberus PACE Compact 400 kenmerken

De Cerberus PACE Compact 1000 kenmerken

Cerberus PACE Modulair

Naast de Compact varianten is er ook een Modulaire versie. De Cerberus PACE Modulair is uitermate geschikt voor grotere gebouwen die vaak om een complexe oplossing vragen. De Cerberus PACE Modulair wordt geleverd in een 19″-kast en heeft een maximale vermogen van 6.000 en beschikt over 3 audiomatrixen. Dit maakt de Cerberus PACE Modulair daarom sterker en uitgebreider dan de Cerberus PACE Compact. De Cerberus PACE Modulair kan volledig redundant worden opgebouwd met versterkers, luidsprekerlijnen en audiomatrixen.

Een grote Cerberus PACE modulaire kast, features in een oogopslag:

Siemens Cerberus PACE - Fireproducts & Solutions Nederland BV

Benieuwd naar de andere Siemens producten?

Bent u benieuwd naar de andere brandbeveiligingsproducten van Siemens of onze andere leveranciers? Ga dan voor meer informatie naar Cerberus FIT, Cerberus Pro, Notifier en Olympia of neem contact op met een van onze medewerkers.

Is de Siemens Cerberus PACE een oplossing voor u?

Onze medewerkers vertellen u graag persoonlijk waarom de Siemens Cerberus PACE, Compact of Modular, een passende oplossing zou zijn voor uw situatie. Wellicht zijn beide systemen voor u wel interessant. 

Neem hier contact met ons op

U kunt hier direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Stuur ons vrijblijvend een mailtje of neem telefonisch contact op om direct een medewerker te spreken en antwoorden te krijgen op uw vragen.