Ontdek ons nieuwe operational lease concept!

Fireproducts & Solutions Nederland B.V. denkt graag mee met u als installateur. Naast het leveren van top merken brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties maken wij het onze installateurs graag gemakkelijk. Hiervoor introduceren wij operational lease voor uw klanten. Uw klant betaald voor het gebruik van de installatie, zonder grote investeringen in de aanschaf en behoud van zijn cashflow. Hiermee kunt u als installateur een echt onderscheidend voorstel aan uw klant doen!

Hoe werkt het?

  • Leasecontract wordt afgesloten met uw klant.
  • Uw klant hoeft geen grote investering te doen.
  • Uw klant betaald voor gebruik in vaste maandelijkse termijnen.
  • U onderscheidt zich van uw concurrenten met een zeer aantrekkelijk voorstel.
  • Alle kosten van de installatie zoals onderhoud en meldkamer kunt u meenemen in de lease, hiermee bent u verzekerd van jarenlang onderhoud.
  • Bij goedkeuring van het leasecontract is  binnen 5 werkdagen uw gehele rekening betaald.

Als uw klant het contract wenst te beëindigen. Dan willen wij uw klant verzoeken drie maanden voor einde looptijd een afkoopvoorstel incl. overname op te vragen. Uw klant krijgt van ons een afkoopvoorstel toegestuurd met de per looptijd gestelde restwaarde. Bij betaling van dit afkoopvoorstel dragen wij het eigendom over naar uw klant en wordt het contract daarmee beëindigd.

Neem vandaag nog contact met ons op, via info@firesolutions.nl of +31 (0)15 7640670 en ontdek waarom operational lease nog gemakkelijker is.