De nieuwe Siemens ASD+ systemen

Fireproducts & Solutions Nederland B.V. introduceert de nieuwe reeks aspiratiesystemen; de FDA261 (bewakingsoppervlakte 3.600m2), FDA262 (bewakingsoppervlakte 6.700m2), FDA222 (bewakingsoppervlakte 1.600m2) en FDA242 (bewakingsoppervlakte 3.000m2). Aspiratiesystemen (ASD+), die geschikt zijn voor grote bewakingsgebieden met bijzonder hoge eisen, waaronder datacenters, magazijnen met hoge gangen of industriële productiefaciliteiten.

De ASD+ units zijn standaard uitgerust met een USB-interface en een Bluetooth module om, samen met de ASD+ Connect APP, snel en draadloos inbedrijf gesteld en onderhouden te kunnen worden.

Daarnaast zorgen deze ASD+ units voor lagere montage- en servicekosten. De ASD+ units van Siemens kunnen direct op de C-NET melderlus aangesloten worden via de geïntegreerde lus module.

Fireproducts & Solutions Nederland B.V. is een Siemens Approved distributie partner. Als erkend branddetectiebedrijf willen wij u als installateur graag van dienst zijn met het ontwerp, advies en assistentie. ”Wij ontzorgen onze installateurs van A tot Z” en leveren uit voorraad. Wilt u meer informatie over de nieuwe ASD+ systemen van Siemens of wilt u meer weten over Fireproducts & Solutions Nederland B.V.? Kijk op www.firesolutions.nl/siemens-asd of neem contact met ons op via info@firesolutions.nl.