Fireproducts & Solutions Nederland is de reseller voor Digitaal Logboek

In de huidige digitale tijd en met kostenbesparingen in gedachten, is er een dringende behoefte aan efficiënter werken. Papieren documenten zijn nog steeds veel in gebruik, maar we moeten overstappen naar een veilige digitale omgeving waarin we formulieren kunnen invullen, opslaan en verzenden. Het is essentieel om inspecties, meldingen en documentatie volgens de regelgeving te beheren. Het Digitaal Logboek is het alternatief voor papieren logboeken.

Wij maken voor u als installateur het digitaal logboek aan, vullen het logboek met documenten en voorzien u van een QR-code, die u op de brandmeldcentrale plakt. Nooit meer een papieren logboek dat kwijt, onvolledig of niet op locatie is.

Daarnaast hebben wij nu tijdelijk een nieuwe actie. Koopt u bij ons de brandmeldinstallatie met de complete oplevering, dan krijgt u van ons het 1e Jaar het Digitaal Logboek helemaal gratis!

Wilt u meer informatie over Digitaal Logboek of wilt u meer weten over Fireproducts & Solutions Nederland B.V.? Neem contact met ons op via info@firesolutions.nl.