Fireproducts & Solutions Nederland introduceert ExxFire objectbeveiliging

De gepatenteerde technologie van ExxFire is de meest milieuvriendelijke oplossing die op de markt verkrijgbaar is, als alternatief voor PFAS-houdende gasblussystemen. De gecombineerde branddetectie- en blussystemen van ExxFire zijn gebaseerd op drukloos opgeslagen stikstofgas en garanderen een absolute objectbeveiliging. Hierdoor wordt bedrijfskritische en hoogwaardige apparatuur dicht bij de potentiële brandbron beveiligd. Hierbij valt te denken aan serverkasten, batterij-energieopslag, hoogspanningskasten, schakel- en PLC-kasten.

ExxFire is er in 2 uitvoeringen; de CNF-serie aspiratierookdetectie gecombineerd met stikstofgas brandbestrijding en de TW-serie Lineaire hittedetectie gecombineerd met stikstofgas brandbeveiliging. De ExxFire brandblussystemen zijn geschikt voor het blussen van branden voor kleine behuizingen van 1,5 m3, 3 m3 of 4,5 m3, met de mogelijkheid om 8 units met elkaar te verbinden.

 Fireproducts & Solutions Nederland B.V. is erkend ExxFire Partner. Wij bieden installateurs de volledige service met betrekking tot de rookdetectie- en brandblussystemen. Wilt u meer informatie over de ExxFire objectbeveiliging? Ga dan naar https://www.firesolutions.nl/exxfire/ of neem contact met ons op via info@firesolutions.nl.